Viikko on tullut tässä lomailtua ja tuntuu,et aina vaan kiirettä piisaa. Pennutkin kasvavat niin kauheaa vauhtia,et kai ne kohta on jo isoja koiria. Näyttävätkin jo ihan minikokoisilta holskuilta. Suurimmat painavat jo kolmen kilon paikkeilla,ja pieninkin tulee hyvää vauhtia perässä.

Viime viikonloppuna käytiin jo ajelemassa eka automatkakin,Karstulassa vähän mun äidille näyttäytymässä,äiti kun on vähän huonossa kunnossa eikä pääse tänne pentuja kahtomaan. Kävihän siinä sitten muutakin väkeä lapsosia ihastelemassa. Matkatkin sujui mennentullen eri hyvin,vaikka olin varautunut melkoiseen konserttoon,mut nukkuivat vaan tyytyväisinä.

Aika viliskantteja nuo lapsoset kyllä rupeevat oleen.On välillä kauheita rähäköitä,ja hurjia juoksukilpailuita, mutta ulkona on kaikista hauskinta,siellä kun voi mennä tosi lujaa ja heittää vaikka minkälaista volttia. Sisälle tultua sitten nukuttaakin mukavasti.

Aika tasaisen reippaita ovat luonteeltaan penskat yksikään ei ole arka eikä pelokas, pari Viskin näköistä poikaa on tullut ilmeisesti äitiinsä muutenkin kun näöltään,luontoa tuntuu piisaavan. Näille poitsuille täytys löytää jotkut harrastavat isännät tai emännät vielä...

Nyt vaan sitten tässä ootellaan,josko kohta tulis papereita kennelliitosta,että päästäis niiden kans eläinlääkärille tarkastettavaks ja sirutettavaks.Eikähän enää ole kuin reilu viikko kun ekat lähtee maailmalle,tippa tulee linssiin,mutta onneks siihen vielä muutama jää mulle huviks...